Uncategorized

Isa Mustafa: Bajrami na bëjnë të gjithëve bashkë

Kryeministri

Kryeministri në detyrë, Isa Mustafa ka qëndruar në Bashkësinë Islame të Kosovës për të përcjell urimet e tij me rastin e ditës së Kurban Bajramit.

“Edhe nga këtu, selia e BIK ju uroj gjithë besimtarëve festën e Bajramit”, ka thënë Mustafa, njofton Klan Kosova.

“Kjo festë na bënë të gjithë neve bashkë, t’i lutemi zotit për paqe, prosperitet dhe sakrifica të përbashkëta që t’i bëjmë që njerëzimi dhe vendi ynë të bëjë më mirë”, ka shtuar ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close